SEO

Máte web, ale nefunguje? SEO vám pomůže! Získejte více poptávek a prodejů.

SEO: Získejte více zákazníků z vyhledávačů

Hledáte cestu, jak zlepšit viditelnost vašich webových stránek? Pak je pro vás SEO (optimalizace pro vyhledávače) to pravé řešení.

SEO vám přinese:

  • Získáte více návštěvníků na vaše stránky z organického vyhledávání, kteří se s větší pravděpodobností stanou vašimi zákazníky.
  • Vyhledávače, jako je Google nebo Seznam, jsou v očích lidí důvěryhodné a každý ví, že na první příčky ve vyhledávání se nedostane jen tak někdo.
  • Zvýšení organické návštěvnosti vede k růstu tržeb a zisku.
  • Předčíte své konkurenty a posílíte svou pozici na trhu.

Naše SEO služby 

Nabízíme komplexní SEO služby, které zahrnují:

  • SEO audit: Podrobná analýza vašich stránek a odhalení slabých stránek.
  • Analýza klíčových slov: Výběr relevantních klíčových slov, na která se budete optimalizovat.
  • On-page optimalizace: Optimalizace vašich stránek pro vyhledávače.
  • Off-page optimalizace: Budování zpětných odkazů na vaše stránky.
  • Technické SEO: Řešení technických problémů, které brání vašim stránkám v dosažení dobrých pozic.
  • Reporting: Pravidelné reporty o výsledcích SEO.

Proč si vybrat nás?

Máme bohaté zkušenosti se SEO. Dobře známe lokální trh a víme, jak oslovit zákazníky.

Nabízím transparentní služby a jasně vám sdělím, co děláme a kolik to bude stát. Dosahujeme výsledků a můžeme vám tak prokázat, že SEO funguje.

Chcete se dozvědět více?

Kontaktujte nás a domluvte si nezávaznou konzultaci.

FAQ

Jako optimalizace pro vyhledávače či zkráceně SEO, anglicky search engine optimization, se označují metody, které mají za cíl, aby se určená URL zobrazovala na předních místech vyhledávačů. Získání přední pozice ve výsledcích vyhledávání (odkaz na stránku bude zobrazen mezi prvními) zvyšuje šanci získání četnějších a zároveň cílených návštěvníků.

Některé techniky SEO se provádí přímo na dané stránce (on-page SEO), některé mimo tuto stránku (off-page SEO).

Hodnocení webových stránek provádí vyhledávač, toto hodnocení je založeno na tzv. signálech (struktura, rychlost, obsah, metadata, počty odkazů a podobně). 

Zdroj: wikipedia.org

Budování zpětných odkazů (neboli linkbuilding) je jednou z off-page metod optimalizace pro vyhledávače. Cílem je propagace daného webu. Tato technika je považována za nejvýznamnější off-page faktor. Zatímco on-page techniky SEO představují úpravy přímo na stránkách, které jsou optimalizovány, off-page techniky představují optimalizaci mimo tyto stránky, a kromě samotného linkbuildingu sem patří například reputace stránky, její důvěryhodnost nebo geografická poloha návštěvníků stránky.

Budování kvalitních zpětných odkazů má z hlediska internetového marketingu dva dopady. Prvním je zlepšení pozice odkazované stránky ve výsledcích hledání pomocí užiti správných klíčových slov v „anchor“ textu (viditelném textu odkazu). Druhým dopadem je přivedení nových návštěvníků na stránky.

Zdroj: wikipedia.org

Webové stranky

Internetová prezentace pro živnostníky a malé firmy, kteří chtějí oslovit své zákazníky.

Od 9900 Kč

E-shopy

Poradíme Vám s výběrem nejvhodnějšího a finančně šetrného webhostingu, registraci nebo převod domény.

SEO

Optimalizace pro vyhledávače má za cíl dosáhnout co nejlepších pozic v organickém výsledku vyhledávání a tím zvýšit návštěvnost webu.

Od 3000 Kč / měsíčně

Firemní identita

Můžeme vám vytvořit logo, které bude reprezentovat vaše hodnoty a osloví vaši cílovou skupinu. Od jednoduchých ikon až po složité designy, naše grafické služby vám pomohou vytvořit vizuální identitu, která je jedinečná a nezapomenutelná.

Facebook reklama

Facebook reklama je ideální pro firmy, které chtějí oslovit nové zákazníky online. Facebook má obrovskou uživatelskou základnu a nabízí širokou škálu možností cílení, které vám umožní oslovit lidi, kteří mají zájem o to, co nabízíte.

Správa webů

Zajistíme bezproblémový chod webových stránek. Aktualizujeme skripty a knihovny frontendu pro plynulou a dlouhodobou funkčnost.

Od 500 Kč / měsíčně

Reference

S firmou TeraWeby jsem měl velmi dobré zkušenosti. Firma mi vytvořila webové stránky. Webové stránky jsou funkční, estetické a dobře se umisťují ve výsledcích vyhledávání.

Spolupráce s firmou TeraWeby a byla velmi příjemná. Od začátku jsme byli na jedné vlně a firma se nám snažila vyhovět všem našim požadavkům. Webové stránky byly vytvořeny podle našich představ a včas.

Mohu všem vřele doporučit. Jedná se o spolehlivou firmu, která nabízí kvalitní služby v oblasti tvorby webových stránek a SEO.

Malíři Morava

Let zkušeností
0
Spokojených klientů
0
Webových stránek
0 +
Optimalizací pro vyhledávače
0 +

Reference